naujienos
2017.02.21
Dėkojame parėmusiems Fondą 2016, 2017 metais 
Dėkojame visiems, kurie 2016, 2017 metais parėmė Vytauto Landsbergio fondą. Nuoširdus ačiū ponams Laimutei Stepaitienei, Gražutei Sirutienei ir Albinui Markevičiui, kurie remia Rytų Lietuvos mokyklas, p. Indrei Tijūnėlienei, už studentų rėmimą, Teresei ir Algimantui Kazlauskams už paramą daugiavaikėms šeimoms. Taip pat dėkojame visiems, kurie pervedė 2 procentus gyventojų pajamų mokesčio, ačiū Ugniui Mikučioniui, Emilijai Sakadolskienei, Jonui Paplauskui, UAB "Monetų namai", UAB "Linkbalta", UAB "Pro colore", VĮ Consensus Europae.
2015.11.22
Dėkojame už paramą 2015 metais! 
Dėkojame visiems, kurie 2015 metais parėmė Vytauto Landsbergio fondą. Nuoširdus ačiū ponams Laimutei ir Algirdui Stepaičiams, Gražutei Sirutienei ir Albinui Markevičiui, kurie remia Rytų Lietuvos mokyklas, p. Indrei Tijūnėlienei, už studentų rėmimą, o Teresei ir Algimantui Kazlauskams už dėmesį daugiavaikėms šeimoms. Tai yra mūsų Fondo nuolatiniai rėmėjai, gyvenantys Amerikoje. Taip pat dėkojame visiems, kurie pervedė 2 procentus gyventojų pajamų mokesčio, o taip pat ačiū tariame Vytautui Babkaičiui (neformaliam bitininkų klubui), UAB "NDX Energija", UAB "Akropolis LT", UAB "Euroapotheca", UAB "Maxima LT", UAB "Ermitažas", UAB "Monetų namai".
2015.11.22
Eitminiškių gimnazijos padėka 
Eitminiškių gimnazijos bendruomenė dėkoja Vytauto Landsbergio fondui, gerb. Laimutei ir Algirdui Stepaičiams už dosnumą. Chemijos kabineto įrengimui buvo skirta net 5700 eurų. Už šias lėšas chemijos kabinetas mokinių atostogų metu buvo moderniai įrengtas: jame išvedžiotas vandentiekis, elektros laidai, paklota nauja linoleumo danga, nupirkti 8 stalai su kriauklėmis mokiniams, o mokytojai įrengtas demonstracinis stalas. Atnaujintame kabinete mokiniai galės atlikti laboratorinius darbus, praktiškai taikyti išmoktas žinias, susipažinti su unikaliu, paslaptingu chemijos mokslo pasauliu. Už 1500 eurų Eitminiškių gimnazijos technologijų kabinetui buvo nupirktos dvejos krašto apmėtymo siuvimo mašinos, audimo staklės, medžio pjovimo staklės, akumuliacinis suktuvas, gręžtuvas, graviruokliai, drožimo įrankiai, kaltai medžio skaptavimui ir kitos priemonės, kurios padės mokytojui Kaziui Sadauskui pamokas organizuoti efektyviau.
2014.04.23
Meninės raiškos programų konkursas "Kuo man graži Tėvynė Lietuva", skirtas Vilniaus grįžimo Lietuvai 75-mečiui paminėti 
2014 m. balandžio 27 d., 11 val. Balio Dvariono dešimtmetėje muzikos mokykloje, Tado Kosciuškos g. 13, Vilnius, vyks konkursas "Kuo man graži Tėvynė Lietuva", skirtas Vilniaus grįžimo Lietuvai 75-mečiui paminėti. Jame dalyvauja 15 Rytų Lietuvos mokyklų - 13 bendrojo lavinimo, 2 ikimokyklinio ugdymo.
2014.02.20
Dėkojame už paramą, suteiktą 2013-2014 metais  
Dėkojame visiems, kurie 2013-2014 metais parėmė Vytauto Landsbergio fondą. Nuoširdus ačiū p. Albinui Markevičiui, Gražutei Sirutienei ir ponams Laimutei ir Algirdui Stepaičiams, kurie remia Rytų Lietuvos mokyklas, p. Indrei Tijūnėlienei, už studentų rėmimą, o Teresei ir Algimantui Kazlauskams už dėmesį daugiavaikėms šeimoms. Tai yra mūsų Fondo nuolatiniai rėmėjai, gyvenantys Amerikoje. Taip pat dėkojame visiems, kurie pervedė 2 procentus gyventojų pajamų mokesčio, o taip pat Regimantui Liepai, Ugniui Mikučioniui, Jonui Paplauskui, Reginai Lazauskienei, Algirdui Biručiui, Kęstučiui Jankauskui, Vidai Gražienei, Viliui Vinevičiui, UAB "Lietpak", UAB "Bonum partners", UAB "Ekspobalta".
Dizainas: STUNT!  Programavo: WebTemple
2011. Vytauto Landsbergio fondas. Visos teisės saugomos